Головна Новини Світ США Європейці проголосували б за Байдена – опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Європейці проголосували б за Байдена – опитування

Опитування мешканців п'яти країн Європи показало, що лише 15% готові проголосувати за Трампа

30 жовтня 2020, 14:50
Поділіться публікацією:

Джо Байден виграв би у Трампа, якби голосували європейці. Про це пише France 24, посилаючись на опитування агентства BVA.

Європейці проголосували б за Байдена – опитування

Фото: iz.ru

Соціологи опитали жителів Великобританії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, виявивши непопулярність нинішнього президента США. Найбільш затятими прихильниками Байдена виявилися німці: всього 7% з них підтримали б Дональда Трампа, якби їм дозволили голосувати. Найбільшу підтримку нинішній президент зібрав в Італії, де за нього проголосували б 15%.

Агентство також отримало інформацію про найбільш непопулярні політичні кроки Трампа, на думку європейців. Як показало опитування, рішення Трампа про вихід США з Паризької угоди по клімату 2015 року здобуло майже одноголосне несхвалення. Винятком стала Іспанія, де такий хід підтримали 11%. На другому місці в рейтингу непопулярних рішень виявилася заява про будівництво стіни між Мексикою та США.

Відповідаючи на питання про їхню думку про США в цілому, тільки 22% німців заявили, що ставляться до країни позитивно. Італія була найбільш прихильною до США: 38% заявили, що у них хороша думка про країну.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в США зафіксували рекордний добовий приріст нових хворих на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини