Головна Новини Світ США Гарріс обрала свого кандидата у віцепрезиденти: ЗМІ розповіли про нього важливі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс обрала свого кандидата у віцепрезиденти: ЗМІ розповіли про нього важливі деталі

Минулого тижня Тім Уолз виступив проти республіканців незабутніми нападами.

6 серпня 2024, 17:25
Поділіться публікацією:

 Віце-президент Камала Гарріс прийняла рішення щодо свого напарника, і четверо людей, близьких до процесу, підтвердили, що її вибір пав на губернатора Міннесоти Тіма Уолза.

Гарріс обрала свого кандидата у віцепрезиденти: ЗМІ розповіли про нього важливі деталі

Тім Уолз (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє CNN, Тім Уолз, який раніше був педагогом, наразі перебуває на своєму другому терміні як губернатор Міннесоти і очолює Асоціацію губернаторів-демократів. До цього він 12 років працював у Конгресі, представляючи консервативний сільський округ, де республіканці мали переважну більшість як до, так і після його перебування на посаді.

Минулого тижня він виступив з різкими нападками на республіканців, хоча його найпомітнішим внеском було прагнення наклеїти ярлик на Республіканську партію, зокрема на її президентську кандидатуру колишнього президента Дональда Трампа та сенатора від Огайо Джей Ді Венса. Уолз назвав їх "дивними чуваками", що стало центральним мемом нової версії кампанії після Байдена.

Ця фраза закріпилася, стала популярною серед демократів і, очевидно, викликала невдоволення серед багатьох правих.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що демократи обрали Камалу Гарріс кандидатом у президентиКамала Гарріс тепер офіційно кандидат у президенти від Демократичної партії. Її кандидатуру підтримали 99% делегатів на партійному з'їзді, що гарантувало їй місце у майбутніх виборах. 

З такою потужною підтримкою у своїй партії, Гарріс тепер змагатиметься за президентську посаду проти колишнього президента Дональда Трампа, вибори відбудуться 5 листопада. Але все ще невідомо, кого вона обере до віце-президентів. Очікується, що вона скоро зробить це оголошення, можливо, вже на майбутньому заході у Філадельфії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини