Головна Новини Світ США Майже одноголосно: Демократи обрали Камалу Гарріс кандидатом у президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже одноголосно: Демократи обрали Камалу Гарріс кандидатом у президенти

Камала Гарріс стала кандидатом у президенти від демократів із підтримкою 99% делегатів

6 серпня 2024, 16:24
Поділіться публікацією:

Камала Гарріс тепер офіційно кандидат у президенти від Демократичної партії. Її кандидатуру підтримали 99% делегатів на партійному з'їзді, що гарантувало їй місце у майбутніх виборах. Про це пише BILD.

Майже одноголосно: Демократи обрали Камалу Гарріс кандидатом у президенти

Камала Гарріс стала кандидатом у президенти від демократів із підтримкою 99% делегатів

З такою потужною підтримкою у своїй партії, Гарріс тепер змагатиметься за президентську посаду проти колишнього президента Дональда Трампа, вибори відбудуться 5 листопада. Але все ще невідомо, кого вона обере до віце-президентів. Очікується, що вона скоро зробить це оголошення, можливо, вже на майбутньому заході у Філадельфії.

На роль її партнера розглядають двох губернаторів: Джоша Шапіро з Пенсільванії та Тіма Вальца з Міннесоти. Остаточний вибір Харріс оголосять найближчим часом.

У рамках своєї кампанії Гарріс також відвідає кілька штатів, які можуть вплинути на результат виборів, включаючи Вісконсін, Мічиган, Північну Кароліну, Джорджію, Арізону та Неваду.                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — Племінник кандидата в президенти США Дональда Трампа Фред С. Трамп ІІІ підтримав Камалу Гарріс на пост президента. Причиною підтримки Харріс родич Трампа назвав його різкі вислови.

Раніше "Коментарі" писали, що у своєму першому інтерв'ю після того, як президент Джо Байден оголосив про відмову балотуватися на другий термін, кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп різко висловився на адресу віце-президента Камали Гарріс, назвавши її "жорстокою та дурною" . Про це пише газета New York Post.                                                                      



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини