Головна Новини Світ США Трамп несподівано висловився про євреїв: прогнозує знищення Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп несподівано висловився про євреїв: прогнозує знищення Ізраїлю

Дональд Трамп критикує американських євреїв та погрожує їм кінцем існування Ізраїлю.

сьогодні, 13:57
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що якщо він програє на виборах президентських виборах, частково винні в цьому будуть американські євреї як електоральна група. За його словами, вони підтримують Камалу Гарріс, яка буде сприяти "знищенню" Ізраїлю у випадку перемоги на виборах у США.

Трамп несподівано висловився про євреїв: прогнозує знищення Ізраїлю

Дональд Трамп. Фото: Piroschka Van De Wouw/Reuters

Дональд Трамп під час виступу на засіданні Ізраїльсько-американської ради (IAC) у Вашингтоні заявив, що майбутні вибори у США "найважливіші" в історії Ізраїлю. За словами Трампа, якщо Гарріс переможе на виборах, то Ізраїль, буде "знищений", "стертий з лиця землі" і "перестане існувати" протягом двох років.

Трамп заявив, що якщо він програє президентські вибори, то у цьому частково винні будуть євреї, оскільки, вони зазвичай голосують за демократів. За словами лідера республіканців за нього голосують 40% євреїв, тоді як за Камалу Гарріс – 60%.

"На жаль, і я змушений це сказати, і мені боляче це говорити, ви все одно будете голосувати за демократів, і це не має сенсу. Я весь час кажу, що будь-який єврей, який голосує за неї, особливо зараз, її чи Демократичну партію, має перевірити голову", — сказав Трамп.

Прессекретар виборчої кампанії Камали Гарріс Морган Фінкельштейн розкритикувала слова Трампа, назвавши його заяву антисемітською. Кандидат від республіканців відкинув це звинувачення, нагадавши, що у нього самого є зять єврейського походження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський відреагував на другий замах на Трампа. Чому зрадів президент України.

Також "Коментарі" писали, що Трамп образився на Путіна за ці слова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини