Головна Новини Світ США Гарріс відреагувала на расистські заяви Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс відреагувала на расистські заяви Трампа

Камала Гарріс прокоментувала заяви Дональда Трампа щодо расової приналежності.

1 серпня 2024, 13:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Віцепрезидентка США Камала Гарріс відреагувала на скандальні заяви колишнього президента Дональда Трампа заявивши, що республіканець влаштовує старе шоу, яке полягає у розколі американського народу та неповазі до нього.

Гарріс відреагувала на расистські заяви Трампа

Камала Гарріс та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

На мітингу у Техасі Камала Гарріс відповіла на закиди Трампа щодо її расової приналежності.

"І це було те саме старе шоу: розкол і неповага. І дозвольте мені сказати, що американський народ заслуговує на краще. Американський народ заслуговує на лідера, який говорить правду. Лідер, який не реагує ворожістю та гнівом, коли стикається з фактами. Ми заслуговуємо на лідера, який розуміє, що наші відмінності не розділяють нас – вони є важливим джерелом нашої сили", — сказала Гарріс.

Дональд Трамп відвідав захід організований "Національною асоціацією чорношкірих журналістів" у Чикаго, де мав запланований годинний виступ. Однак лідер республіканців залишив захід через 30 хвилин та викликав критику у місцевих журналістів. Під час виступу Трамп розкритикував Гарріс, яка за його словами не може знайти свою расову приналежність.

"Я не знав, що вона чорна, поки вона раптом не стала чорною пару років тому, а тепер хоче бути відомою як чорна. Я не знаю, вона індіанка чи чорна?", — сказав Трамп.

Публіка, яка складалась переважно з чорношкірих журналістів освистала такі слова Трампа. Подібне засудження Трампа сталось, коли той назвав себе "найкращий президент для чорношкірих".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що племінник Трампа заявив про підтримку Камали Гарріс. Своє рішення він пояснив тим, що Дональд Трамп використовує критичні заяви, зокрема про людей з інвалідністю та темношкірих.

Також "Коментарі" писали про відомого американського історика, який порівняв Трампа з Януковичем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини