Головна Новини Світ США Головна конкурентка Трампа закликала підтримати Україну: інакше буде велика війна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Головна конкурентка Трампа закликала підтримати Україну: інакше буде велика війна (ВІДЕО)

Республіканка Ніккі Гейлі пояснює американцям, чому важливо підтримувати Україну у війні проти Росії.

10 січня 2024, 12:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишня губернаторка Південної Кароліни та кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі закликала підтримувати Україну, адже в іншому випадку Путін нападе на інші країни, які втягнуть у безпосередню війну Сполучені Штати.

Головна конкурентка Трампа закликала підтримати Україну: інакше буде велика війна (ВІДЕО)

Кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі. Фото з відкритих джерел

В ефірі каналу Fox News Ніккі Гейлі пояснила, що Росія не зупиниться на війні в Україні, а буде атакувати й інші країни.

"Росія не обмежиться нападом на Україну. Наступні Польща та країни Балтії", — заявила Ніккі Гейлі.

За її словами, ці країни є членами НАТО, тому США може бути залучена у прямий військовий конфлікт проти Росії. Саме такими аргументами Ніккі Гейлі пояснює американській аудиторії необхідність збільшувати допомогу Україні та запобігти розширенню війни.

"Це країни НАТО, які введуть Америку у війну. Тому допомога Україні – це не розпалювання війни, а спосіб не допустити ще більшої війни", — говорить Гейлі.

Нагадаємо, що за результатами усереднених опитувань, які були проведені на початку січня Ніккі Гейлі стала головною конкуренткою Дональда Трампа за висування у президенти від Республіканської партії. Гейлі обійшла Рона Десантіса та має 11% підтримки республіканців. Проте Трамп досі лишається беззаперечним лідером з понад 60% рейтингу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які конкуренти Дональда Трампа отримають його голоси, якщо Верховний суд США дискваліфікує лідера Республіканської партії.

Також "Коментарі" писали про опитування, яке показала, хто б переміг на виборах у США, якби вони пройшли на початку січня. Крім того, опитування показали, чи зміг би Байден перемогти кандидатів від республіканців, якби Трампа недопустили до виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини