Головна Новини Світ США Головний конкурент Трампа проти вступу України до НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний конкурент Трампа проти вступу України до НАТО

Кандидат у президенти США Десантіс висловився проти вступу України до НАТО, зазначивши, що Сполучені Штати не отримають вигоди від цього.

25 вересня 2023, 10:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти від Республіканської партії Рон Десантіс заявив, що виступає проти членства України в НАТО. За його словами це не в інтересах Сполучених Штатів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.

Головний конкурент Трампа проти вступу України до НАТО

Американський політик Рон Десантіс. Фото з відкритих джерел

Головний конкурент Дональда Трампа від Республіканської партії вважає, що вступ України до НАТО лише додасть додаткових зобов’язань для США, тому Десантіс виступив проти такого рішення.

"Я не думаю, що членство в НАТО в наших інтересах. Це лише додасть нам більше зобов’язань", — сказав Десантіс і додав, що США отримає не лише додаткові зобов'язання, а й не буде мати вигоди від цього.

Рон Десантіс також критично відгукнувся про військову допомогу США для України. Американський політик розкритикував безплатну допомогу від США та заявив, що Сполучені Штати повинні виставити рахунок для України.

Нагадаємо, що на початку весни Десантіса розкритикували посадовці з США та України. Американський політик заявив, що російське вторгнення в Україну це лише "територіальна суперечка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сполучені Штати купують у Росії переважно три групи товарів, які наразі не знаходяться під санкціями. Попри це торгівля між країнами досягла мінімальних показників за останні 23 роки.

Також "Коментарі" писали про професора кафедри української історії в Гарвардському університеті, який розповів, що станеться з Росією після війни. За його словами слід дивитись на процеси, які вже відбуваються сьогодні, таким чином історик професор прогнозує зменшення політичної, військової та економічної ваги Росії у світі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини