Головна Новини Світ США Головний конкурент Трампа від республіканців знявся з виборів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний конкурент Трампа від республіканців знявся з виборів у США

Губернатор Флориди Рон ДеСантіс у неділю оголосив, що припиняє боротьбу за номінацію кандидатом у президенти США від Республіканської партії

22 січня 2024, 08:20
Поділіться публікацією:

Головний конкурент Дональда Трампа від Республіканської партії Рон Де Сантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів у США. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "CNN".

Головний конкурент Трампа від республіканців знявся з виборів у США

Трамп і Десантіс. Фото: із відкритих джерел

Республіканець пояснив свою позицію тим, що його кампанія не має чіткого шляху до президентського успіху.

"Якби я міг щось зробити для сприятливого результату, більше зупинок, більше інтерв'ю, я зробив би це, але я не можу просити наших прихильників добровільно витрачати свій час і жертвувати свої ресурси, якщо у нас немає чіткого шляху до перемоги. Відповідно, сьогодні я зупиняю свою кампанію", — сказав ДеСантіс.

При цьому він підтримав колишнього президента Дональда Трампа у президентських перегонах.                                            

"Я пишаюся тим, що виконав 100% своїх обіцянок і не збираюся зупинятися на досягнутому. Мені ясно, що більшість виборців республіканських праймеріз хочуть дати Дональду Трампу ще один шанс", — сказав ДеСантіс.

При цьому американський політик визнав, що й у нього були розбіжності з Дональдом Трампом, але він перевершує нинішнього президента Джо Байдена.

Зазначимо, що президентські вибори в Сполучених Штатах заплановані на 5 листопада 2024 року. Згідно з прогнозами, головним кандидатом від демократів стане чинний американський лідер Джо Байден. У той же час кандидатом від республіканців має непогані шанси стати Дональд Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що з рейтингом Байдена і чи вдалося Трампу стати лідером напередодні праймеріз у США: опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини