Головна Новини Світ США Харріс називають не найкращим кандидатом для України: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Харріс називають не найкращим кандидатом для України: в чому причина

Харріс буде підтримувати Україну лише на словах

23 липня 2024, 09:51
Поділіться публікацією:

Віце-президент Камала Харріс в контексті України є не надто оптимальним варіантом, вважає політтехнолог Олексій Голобуцький. За його словами, вона не виявляла зацікавленості чи обізнаності ані в питанні нашої війни, ані в питанні протистояння в Ґазі, ані в питанні Ірану, ані в питанні протистояння з Китаєм, ані в питанні стримування Кім Чен Ина. Харріс дотримується офіційного курсу, який обраний Джо Байденом.

Харріс називають не найкращим кандидатом для України: в чому причина

Камала Харріс

Як каже Голобуцький, Харріс, як можна спостерігати, прихильна до лібералізму аж до лівацьких виявів "всезагальної рівності". На думку експерта, вона явно не прийме ніколи ідеї ескалації будь-якого конфлікту, навіть якщо це буде очевидний найкоротший і найдешевший шлях встановлення миру та відновлення економічної активності.

При цьому експерт підкреслює, що американські розслідувачі стверджують, що за Харріс в Білому домі "запанувала атмосфера нездорових інтриг, поділу на фракції і безгосподарчості".

"Що можливе обрання Харріс значитиме для нас? Ймовірно, посилення байденівської "стратегії невизначеності і малих кроків". "Підтримка до кінця" на словах та максимальне затягування рішень на практиці. Штучна прив'язка українського питання до геть інакших проблем, внутрішніх і зовнішніх, — і в такий спосіб заморожування рішень взагалі", — вважає Голобуцький.

Якщо брати це до уваги, підкреслив експерт, то егоцентричний і імпульсивний Трамп набуває привабливості, бо він може раптом вирішити покласти край наїздам Путіна, Ірану, ХАМАС чи Ина — і розпорядитись про максимально жорстку відповідь. Харріс, додає Голобуцький, на таке не піде за жодних обставин.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що до Федеральної виборчої комісії США надійшло повідомлення про висунення Камали Харріс на посаду президента. Вона вже виконувала обов'язки президента, поки Байден в листопаді 2021 був під наркозом. При цьому відомо, що Харріс підтримують всі демократи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини