Головна Новини Світ США Як проголосували всі 50 голів Демократичної партії: чи є підтримка у Харріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Як проголосували всі 50 голів Демократичної партії: чи є підтримка у Харріс

Камала Харріс має 100% підтримку від демократів

22 липня 2024, 07:15
Поділіться публікацією:

Віце-президент США Камала Харріс розпочала обдзвон демократів, щоб заручитися підтримкою своєї кандидатури на пост президента. Її підтримали усі голови партійних Штатів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "CNN".

Як проголосували всі 50 голів Демократичної партії: чи є підтримка у Харріс

Віце-президент США Камала Харріс. Фото: Getty Images

Зазначається, що джерело, знайоме із ситуацією, відзначило, що всі 50 голів Демократичної партії Штатів висловили підтримку Харріс як новий кандидат від партії в президенти США під час телефонної розмови.

CNN зазначає, що сигнал підтримки — це остання ознака того, що лідери партії намагаються згуртуватися навколо Камали Харріс.

Водночас, видання зазначає, що незважаючи на підтримку президента США Джо Байдена, залишається не ясним, чи стане Харріс кандидатом і який процес

Зазначимо, у неділю, 21 липня, президент США Джо Байден опублікував заяву у соцмережі Х, де сказав, що відмовляється переобиратися на другий термін президента. Наступною посадою він повідомив, що замість себе на посаду президента США пропонує віце-президента Камалу Харріс.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп відреагував на рішення Байдена вийти з президентських перегонів у США. Трамп уже прокоментував зняття Байдена із виборів. Після того, як американський президент Джо Байден заявив, що виходить із президентських перегонів.

Судячи з його заяви телеканалу CNN, Трамп очікує, що висуватись від демократів тепер буде віце-президент Камала Харріс. Він заявив, що її "легше перемогти, ніж Байден". Самого ж Байдена він назвав "найгіршим президентом в історії нашої країни".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини