Головна Новини Світ США Хитрий план Трампа. Стало відомо, що стоїть за закликами республіканця підтримати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Хитрий план Трампа. Стало відомо, що стоїть за закликами республіканця підтримати Україну

Кандидат в президенти Дональд Трамп закликав підтримати Україну. В коментарі 24 каналу виконавчий директор Renew Democracy Initiative Уріель Епштейн відзначив, що насправді Трамп не змінив свою думку із приводу війни

23 квітня 2024, 13:43 comments1378
Поділіться публікацією:

Минулого тижня кандидат в президент США Дональд Трамп заявив про те, що Україні потрібна підтримка у війні з Росією та закликав Європу більш активно діяти в цьому напрямку.

Хитрий план Трампа. Стало відомо, що стоїть за закликами республіканця підтримати Україну

Дональд Трамп

Як вважає Уріель Епштейн, насправді мета таких заяв не закінчення війни Росії проти України.

За його словами, насправді республіканець має на меті посилити конфлікти між партнерами України. Зокрема, він критикує Європу за буцімто недостатню допомогу Україні, оскільки вважає, що Сполучені Штати роблять для Києва занадто багато. На його думку, саме Європа повинна робити все для того, щоб допомогти Україні у війні з Росією.

Тобто, вважає експерт, Трамп просто шукає привід, щоб сперечатись проти допомоги Україні від США.

"Ідея полягає у тому, що нібито "не ми повинні вам допомагати, а Європа повинна надавати вам цю допомогу",
— заявив Епштейн.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня Дональд Трамп зробив неочікувану заяву із приводу України. Зокрема, він підкреслив, що виживання нашої країни є важливим не тільки для Європи, а і для Сполучених Штатів. При цьому він розкритикував європейських партнерів України за те, що вони буцімто недостатньо роблять для України, на відміну від США.

При цьому відомо, що в Сполучених Штатах врешті розблоковано питання надання Україні допомоги, якої вона вкрай потребує. Зокрема, мова йде про голосування законопроекту про виділення 61 млрд доларів. Гроші в першу чергу будуть спрямовані на допомогу Силам оборони, які відчувають снарядний голод на фронті і катастрофічно потребують озброєння та боєприпасів на тлі посилення наступу окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини