Головна Новини Світ США Ілон Маск повернув Дональда Трампа в Twitter. Реакція експрезидента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск повернув Дональда Трампа в Twitter. Реакція експрезидента США

Ілон Маск вирішив провести голосування чи потрібно повернути 45-му президенту США доступ до Twitter

20 листопада 2022, 08:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Новий власник Twitter Ілон Маск на своїй сторінці створив опитування з питанням чи слід розблокувати акаунт Трампа. З мінімальним відривом переміг варіант відновлення доступу експрезидента США до Twitter. Одразу по завершенні опитування заблокований акаунт відновили. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на Twitter Ілона Маска.

Ілон Маск повернув Дональда Трампа в Twitter. Реакція експрезидента США

Ілон Маск та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

У голосуванні за відновлення сторінки одіозного політика взяли участь понад 15 млн користувачів. 51,8% підтримали ідею повернення Дональда Трампа у Twitter.

"Народ висловився. Трамп буде відновлений. Vox populi, vox Dei", — написав Ілон Маск, новий власник Twitter.

Після відновлення сторінки 45 президента США на неї за кілька годин підписалось близько одного млн користувачів Twitter. Попри це, Дональд Трамп заявив, що йому не цікаво повертатись у соцмережу Маска.

"Я не бачу для цього жодних причин", — сказав колишній президент США, відповідаючи на запитання, чи планує він повернутися до Twitter.

Трамп також додав, що буде залишатись у своїй власній соціальній мережі Truth Social, який за словами американського політика працює краще ніж Twitter.

Нагадаймо, що сторінку Трампа заблокували через провокаційні повідомлення, які призвели до заворушень у Капітолії після програшу виборів президента США у 2021 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про звернення Дональда Трампа, в якому він офіційно оголосив чи піде на вибори президента США у 2024 році.

Також "Коментарі" писали, що найбагатша людина світу втратила третину прибутків усього за перші десять місяців 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

termo

20 листопада 2022, 12:43

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe ----- https://uclck.me/termoua


Новини