Головна Новини Світ США Ілон Маск розповів, скільки податків сплатить за рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів, скільки податків сплатить за рік

Мільярдер Маск назвав суму податків, яку він виплатить за 2021 рік

20 грудня 2021, 10:51
Поділіться публікацією:

У соціальній мережі головний виконавчий директор виробника електромобілів Tesla Inc Ілон Маск написав 19 грудня про суму податків, яку він віддасть до бюджету Сполучених штатів. В 2021 році, за його словами, він має сплатити понад 11 мільярдів доларів податкового зобов'язання. Про це він написав на особистій сторінці в Тwitter.

Ілон Маск розповів, скільки податків сплатить за рік

Мільярдер Ілон Маск, фото з відкритих джерел

За словами Маска, він виплатить більше податків, ніж будь-який громадянин США в історії. Нагадаємо, що журнал Time визнав Маска "людиною року". До того ж Маска назвали найбагатшим бізнесменом в 2021 році.

Маск продав частину акцій компанії Tesla на суму понад 14 мільярдів доларів США, а вартість компанії оцінюють в трильйон доларів. Станом на листопад 2021 року Ілон Маск володіє 17% акцій компанії Tesla, які коштують близько 180 млрд доларів. Однак за швидкістю приросту статків його обігнала росіянка Тетяна Бакальчук, яка є найбагатшою жінкою Росії. У 2021 році розмір її доходів зріст на 1000%.

Раніше Ілон Маск заявляв, про те, що перетворюватиме вуглекислий газ з атмосфери Землі на паливо для ракет SpaceX. Така технологія дозволить освоювати червону планету. Компанія використовуватиме СО2 для виготовлення палива за допомогою новітньої технології.

Як повідомляв портал "Коментарі", Ілон Маск прокоментував страшну ДТП за участю Tesla Model 3. Маск, каже, що Tesla не вводить власників автомобілів в оману щодо безпеки та не наражає їх на ризик. Водій Model 3 заявив, що автомобіль розігнався самостійно через "технічну проблему". Нібито він намагався загальмувати, але машина почала рухатися швидше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини