Головна Новини Світ США Ілон Маск зробив тривожну заяву про небезпечні часи
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск зробив тривожну заяву про небезпечні часи

Після замаху на Трампа, Ілон Маск розповів, що його кілька разів намагались убити поблизу штаб-квартири Tesla.

14 липня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський бізнесмен та винахідник Ілон Маск розповів, що його двічі намагались вбити за останні 8 місяців. Свою заяву Маск зробив після спроби вбивства кандидата в президенти США Дональда Трампа.

Ілон Маск зробив тривожну заяву про небезпечні часи

Маск розповів про замахи на себе. Фото з відкритих джерел

Після замаху на Трампа інфлюєнсер Ян Майлз Чеонг звернувся до Ілона Маска закликавши його посилити свій захист. За словами Чеонга, "якщо вони можуть прийти за Трампом, вони також прийдуть за вами Ілон Маск". 

На це відреагував Маск, який зізнався, що поблизу головного офісу компанії Tesla готувалось два замахи на його вбивство.

"Попереду небезпечні часи. Двоє людей (окремі випадки) вже намагалися вбити мене за останні 8 місяців. Їх заарештували зі зброєю приблизно за 20 хвилин їзди від штаб-квартири Tesla в Техасі", — написав Маск на платформі X.

Ян Майлз Чеонг відповів на слова Ілона Маска заявивши, що "зараз у нас війна".

Нагадаємо, що 14 липня на передвиборчому мітингу у Пенсильванії на Дональда Трампа було вчинено напад. 20-річний чоловік намагався застрелити колишнього президента США та поранив його у вухо. Нападника було вбито на місці. Під час інциденту було вбито одного цивільного та кількох поранено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президента США Джо Байдена звинуватили у "підбурювані до вбивства" Дональда Трампа. Згодом стало відомо, що вбивцею виявився 20-річний американець, на ім'я Томас Метью Крукс. Мета нападу наразі з'ясовується американськими спецслужбами.

Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск прокоментував заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського та зробив нову скандальну заяву про війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини