Головна Новини Світ США У США звинуватили Байдена у спробі вбивства Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У США звинуватили Байдена у спробі вбивства Трампа

Конгресмен-республіканець Майк Коллінз опублікував заяву у якій закликає суд висунути звинувачення Байдену через спробу замаху на Трампа.

14 липня 2024, 09:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Представник Республіканської партії Майк Коллінз заявив, що президент США Джо Байден нібито "дав наказ" щодо інциденту з Дональдом Трампом. Згодом Коллінз закликав американський суд висунути звинувачення Байдену у спробі "підбурення до вбивства".

У США звинуватили Байдена у спробі вбивства Трампа

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Один з членів Республіканської Республіки Майк Коллінз прокоментував замах на Трампа та заявив про нібито причетність до інциденту Джо Байдена.

"Джо Байден дав наказ", — коротко написав Коллінз у соцмережах.

Згодом конгресмен-республіканець опублікував нову заяву у якій закликав американський суд висунути звинувачення президенту США через спробу вбивства Дональда Трампа.

"Республіканський окружний прокурор округу Батлер, Пенсильванія, повинен негайно висунути звинувачення Джозефу Байдену в підбурюванні до вбивства", — вважає Коллінз.

14 липня на мітингу в Пенсильванії пролунало кілька пострілів. На відео, яке поширилось у соцмережах помітно, що Дональда Трампа поранили у вухо. Також відомо, що під час інциденту загинув один з присутніх на передвиборчому мітингу, а ще кілька отримали поранення. Стрільцем виявився 20-річний Томас Крукс, який пояснив свій вчинок ненавистю до республіканців. Нападника було вбито на місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція світових лідерів на спробу вбивства Дональда Трампа.

Також "Коментарі" писали про те, що Трамп прокоментував замах на нього та розповів про своє поранення. За словами кандидата в президенти США, він почув постріл, свист та відчув, як куля розриває його шкіру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини