Головна Новини Світ США Камала Гарріс розкрила головні пріоритети на президентський термін: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Камала Гарріс розкрила головні пріоритети на президентський термін: деталі

Гарріс зробила кілька гучних заяв – як і щодо опопнента Дональда Трампа, так і щодо планів в разі перемоги на виборах

24 липня 2024, 07:45
Поділіться публікацією:

Віце-президент США Камала Гарріс, яка на сьогодні є найбільш імовірною кандидаткою в президенти від Демократичної партії, виступила на своєму першому передвиборчому мітингу в штаті Вісконсин. Як інформує портал "Коментарі", про це пише CNN.

Камала Гарріс розкрила головні пріоритети на президентський термін: деталі

Віце-президент США Камала Гарріс. Фото: Getty Images

Політик зробила кілька гучних заяв. Зокрема, згадала про свого опонента Дональда Трампа, а також озвучила плани, які буде намагатися реалізувати в разі перемоги на виборах.

Говорячи про свою роль як колишнього генерального прокурора Каліфорнії і прокурора в суді, вона сказала, що бралася за злочинців усіх видів: хижаків, які знущалися над жінками, шахраїв, які обкрадали споживачів, шахраїв, які порушували правила заради власної вигоди. 

"Тому почуйте мене, коли я скажу: Я знаю тип Дональда Трампа", – наголосила віце-президент США.

"І в цій кампанії, я обіцяю вам: Я з гордістю поставлю свій послужний список проти його в будь-який день тижня", – додала Гарріс.

За словами Гарріс, ця президентська кампанія зосереджена надвох баченнях. Одне з них зосереджене на майбутньому нації, а інше – на минулому.

"Ми віримо в майбутнє, де кожна людина матиме можливість не просто вижити, але й розвиватися", – заявила вона, описуючи майбутнє, в якому "жодна дитина не повинна рости в бідності", де всі працівники мають можливість вступати в профспілки, літні люди "можуть виходити на пенсію з гідністю" і де медичне обслуговування та догляд за дітьми є доступними.

Вона додала, що "коли наш середній клас сильний, Америка сильна". Гарріс також розкритикувала кампанію колишнього президента Дональда Трампа.

Крім того, Гарріс пообіцяла покласти край заборонам на аборти і допомогти відновити репродуктивні свободи американців.

Загалом Камала Гарріс під час свого виступу на передвиборчому мітингу у вівторок у Мілуокі, штат Вісконсин, порушила низку питань.

Мова про такі питання: свобода працівників вступати до профспілки. Доступне медичне обслуговування. Доступна дитяча опіка. Оплачувана відпустка по догляду за дитиною. Гідний вихід на пенсію. Право кожного американця голосувати. Безпека від насильства зі зброєю: закони про червоні прапори, загальні перевірки та заборона штурмової зброї. Відновлення репродуктивної свободи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Трамп обругав Гарріс двома словами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини