Головна Новини Світ США Трамп обругав Гарріс двома словами
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп обругав Гарріс двома словами

Трамп назвав свою потенційну конкурентку на виборах Камалу Гарріс «жорстокою та дурною»

23 липня 2024, 17:51
Поділіться публікацією:

У своєму першому інтерв'ю після того, як президент Джо Байден оголосив про відмову балотуватися на другий термін, кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп різко висловився на адресу віце-президента Камали Гарріс, назвавши її "жорстокою та дурною". Про це пише газета New York Post.                                       

Трамп обругав Гарріс двома словами

Трамп: "Камалу Харріс можна описати двома словами: злісна і тупа"

Трамп також наголосив, що Гарріс є "поганою комбінацією" для керівництва країною, особливо напередодні виборів 5 листопада. За його словами, зараз Камала Гарріс активно працює над тим, щоб зібрати навколо себе підтримку демократів, що вкрай важливо для майбутнього голосування, де офіційно мають затвердити заміну Байдена.

"Камалу Харріс можна описати двома словами: жорстока і тупа. Це погана комбінація", — сказав Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Не має значення, хто буде президентом США — демократ чи республіканець. Головне для України, щоб підтримка тривала. Таку заяву зробив голова Комітету Верховної Ради із зовнішньої політики Олександр Мережко.

Крім того, "Коментарі" писали, що згідно з прогнозами Polymarket Дональд Трамп має 65% шансів на перемогу на президентських виборах. Ці показники залишаються майже незмінними з моменту дебатів між Трампом та Байденом. А ось показники Байдена тоді різко впали із 35% до 15%. Polymarket оцінює шанси на перемогу Камали Гарріс на рівні 32%.                                                   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини