Головна Новини Світ США Кандидат Трампа у віцепрезиденти закликає до "прийнятного миру" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат Трампа у віцепрезиденти закликає до "прийнятного миру" в Україні

Джей Ді Венс: "Прийнятний світ" для України можливий лише із сильним переговорником

7 серпня 2024, 10:38
Поділіться публікацією:

Джей Ді Венс, кандидат у віце-президенти США від республіканців, заявив, що для світу в Україні потрібен лідер, який зможе заробити повагу до Володимира Путіна. На зустрічі у Філадельфії він сказав, що Україні не вистачає підтримки та закликав міжнародне співтовариство до дій.

Кандидат Трампа у віцепрезиденти закликає до "прийнятного миру" в Україні

Кандидат Трампа у віце-президенти закликає до "прийнятного світу" в Україні

На зборах Венс наголосив на важливості мирних ініціатив та підтримки України. "Ми повинні вірити у світ і прагнути до його досягнення," сказав він, закликаючи до активної політики щодо Росії та забезпечення безпеки в Європі.

Крім того, він упевнений, що за іншого президента в США Росія не стала б нападати на Україну. Сильне американське лідерство та повага з боку інших країн, на думку Венса, допоможуть досягти миру в регіоні.

"Чи є тут хтось такий є? Очевидно, ми зараз – серед упередженої публіки, але хтось тут вважає, що Володимир Путін поважає Камалу Харріс? Вона всіх вас боїться. І вона точно не зможе сісти в аудиторії з Володимиром Путіним та просуватиме прийнятний світ", — стверджує Венс.

В галузі зовнішньої політики він зазначив, що США мають інструменти впливу на інші країни, такі як контроль за енергоресурсами та економічні санкції. За його словами, правильне використання цих інструментів може змінити ситуацію у регіоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Віце-президент Камала Гарріс ухвалила рішення щодо свого напарника, і четверо людей, близьких до процесу, підтвердили, що її вибір припав на губернатора Міннесоти Тіма Уолза. Як повідомляє CNN, Тім Уолз, який раніше був педагогом, зараз перебуває на своєму другому терміні як губернатор Міннесоти і очолює Асоціацію губернаторів-демократів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини