Головна Новини Світ США Кандидат у мери Нью-Йорка звинуватив психічнохворих людей у проблемах міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат у мери Нью-Йорка звинуватив психічнохворих людей у проблемах міста

Ендрю Янг вважає, що насамперед страждає економіка і туризм

22 червня 2021, 16:41
Поділіться публікацією:

Кандидат у мери Нью-Йорка Ендрю Янг поскаржився, що психічнохворі та бездомні люди на вулицях міста негативно впливають на розвиток місцевого туризму. Про це він заявив телефоном під час радіошоу з американським мільярдером Джоном Катсіматідісом, повідомляє Insider.

Кандидат у мери Нью-Йорка звинуватив психічнохворих людей у проблемах міста

Ендрю Янг. Фото: getty images

Янг, зокрема, погодився з тим, що занадто багато людей із психічними захворюваннями живе на вулицях Нью-Йорка замість того, щоб бути у лікарнях. Він додав, що краще спрямовувати гроші на будівництво закладів для лікування таких мешканців.

"Ми маємо забезпечити їм необхідну допомогу, але це також прискорить наше економічне відновлення, тому що ми всі бачимо цих психічнохворих людей на наших вулицях і в метро. Ви знаєте, хто ще бачить їх? Туристи. А потім вони не повертаються і кажуть своїм друзям: "Не їдьте в Нью-Йорк", — сказав Ендрю Янг. – Ми ніколи не повернемо наших робочих місць і нашу економіку, якщо не забезпечимо душевнохворим людям кращих умов", — додав він.

Раніше кандидат у мери вже виступав із подібними заявами. Тоді його слова викликали багато негативних відгуків у соціальних мережах.

"Так, психічнохворі люди мають права, але ви знаєте, у кого ще є права? У нас є! Людей і сімей міста. Ми маємо права ходити вулицями й не боятися за нашу безпеку, тому що психічнохвора особа може накинутися на нас", — заявив Янг під час чергових дебатів.  

Інші кандидати у мери осудили коментарі Ендрю Янга. Зокрема, Ерік Адамс сказав виданню Times, що він "дуже занепокоєний" такими зауваженнями.  

Раніше видання "Коментарі" писало, що в Америці трансгендер Марго Рорер став першим у світі єпископом. Наразі пастор служить у лютеранській церкві в Сан-Франциско. Вже у вересні він приступить до своїх обов’язків як єпископ у Євангелічно-лютеранській церкві Сьєрра-Тихоокеанського регіону. Це одна з найбільших християнських конфесій в Америці, яка нараховує близько 3,3 мільйона членів. Рорер сподівається, що своїм прикладом вселить надію трансгендерним людям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.insider.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини