Головна Новини Світ США Кандидат у президенти США та противник України знявся з виборів на користь Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат у президенти США та противник України знявся з виборів на користь Трампа

Рамасвамі став одним із сюрпризів республіканських перегонів 2024 року

16 січня 2024, 09:00
Поділіться публікацією:

Вівек Рамасвамі, колишній керівник біотехнологічної компанії, мультимільйонер, зняв свою кандидатуру від республіканців на президентських виборах і підтримав Дональда Трампа. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Reuters".

Кандидат у президенти США та противник України знявся з виборів на користь Трампа

Вівек Рамасвамі. Фото: із відкритих джерел

38-річний Рамасвамі, який народився в Огайо в сім'ї іммігрантів із південної Індії, вже став одним із сюрпризів республіканських перегонів 2024 року, де на даний момент домінує колишній президент Трамп.

Видання зазначає, затятий захисник Трампа протягом усієї передвиборчої кампанії, Рамасвамі, ймовірно, забезпечив собі місце в республіканській політиці в майбутньому завдяки своїй манері поведінки, багатству та войовничій передвиборчій кампанії.

Проте Трамп напав на нього останніми днями перед кокусами в Айові, назвавши його "шахраєм" і заявивши, що голосування за Рамасвами було голосуванням за "іншу сторону".

Проте Рамасвамі підтримав Трампа, заявивши, що Трамп є кандидатом "Америка насамперед", який отримає його повну підтримку.

"У мене немає шансів стати наступним президентом", — заявив Рамасвамі своїм прихильникам у Де-Мойні після того, як часткові результати фракції в Айові показали, що він посів четверте місце з приблизно 7,7% голосів.

У своїй переможній промові Трамп обрав м'якший тон по відношенню до Рамасвамі.

"Я також хочу привітати Вівека, тому що він виконав величезну роботу", — сказав Дональд Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сезон праймеріз 2024 року в США стартує з того, що Дональд Трамп значно випереджає своїх суперників-республіканців за ключовими показниками популярності. При цьому рейтинг схвалення Джо Байдена впав до мінімуму для будь-якого президента за останні 15 років. Про це повідомляє "ABC News".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини