Головна Новини Світ США Кандидат в президенти США назвав війну в Україні вторинним інтересом для Америки
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат в президенти США назвав війну в Україні вторинним інтересом для Америки

Один з головних конкурентів Трампа заявив, що Україна є вторинна для інтересів Сполучених Штатів

19 липня 2023, 11:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Губернатор Флориди та головний конкурент Дональда Трампа від Республіканської партії за крісло президента США Рон Десантіс заявив, що війна в Україні не становить "життєво важливого" національного інтересу для Сполучених Штатів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Кандидат в президенти США назвав війну в Україні вторинним інтересом для Америки

Американський політик Рон Десантіс. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю з Джейком Таппером кандидат в президенти США Рон Десантіс заявив, що війна в Україні є "вторинним або третинним" інтересом для Сполучених Штатів. Однак додав, що він готовий допомогти завершити війну.

"Метою має бути стійкий, міцний мир у Європі, але такий, який не винагороджує агресію", – сказав Рон Десантіс.

Губернатор Флориди відмовився відповідати на питання, чи зупинити він поставки зброї та фінансової допомоги у разі перемоги на президентських виборах. Натомість американський політик намагався зосередити увагу на армії США в Азії.

"Я не збираюся зменшувати наші запаси і не відправляти їх на Тайвань. Я не збираюся робити нас менш здатними реагувати на надзвичайні ситуації", — заявив Десантіс та додав, що майбутнє острова є "значним інтересом" для Сполучених Штатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв результати опитування щодо того, хто переможе на президентських виборах у Сполучених Штатах.  Згідно з останнім опитуванням, на виборах у США буде подібна ситуація до 2020 року.

Також "Коментарі" писали про колишнього президента США Дональда Трампа, який заявив, що рішення Джо Байдена щодо України може призвести до Третьої світової війни. Таким чином Трамп відреагував на поставки касетних боєприпасів для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини