Головна Новини Світ США Керівник ЦРУ зустрівся з росіянами. Про що говорили спецслужби США та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник ЦРУ зустрівся з росіянами. Про що говорили спецслужби США та Росії

В Туреччині зустрівся керівник ЦРУ Білл Бернс та директор зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін. Україна була поінформована про зустріч спецслужб США та РФ.

15 листопада 2022, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директор ЦРУ Білл Бернс під час зустрічі з російським колегою попередив, що станеться, якщо росіяни захочуть застосувати ядерну зброю на території України. У Білому домі повідомили, що від нього почули росіяни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Financial Times.

Керівник ЦРУ зустрівся з росіянами. Про що говорили спецслужби США та Росії

Білл Бернс та Сергій Наришкін. Фото: з відкритих джерел

Зустріч Директора ЦРУ Бернса з російським головою зовнішньої розвідки Наришкіним є першим підтвердженим особистим контактом на високому рівні між США та Росією з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому. Зустрілись керівники спецслужб в Анкарі.

Під час зустрічі Білл Бернс застеріг Російську Федерацію від використання ядерної зброї.

"Він передає повідомлення про наслідки використання ядерної зброї Росією та ризики ескалації для стратегічної стабільності", — повідомляє речник Білого дому, коментуючи ситуацію з переговорами між ЦРУ та керівником зовнішньої розвідки РФ.

Окрім того, американський речник сказав, що Білл Бернс обговорив питання з несправедливим затриманням громадян США у Росії.

Білий дім повідомляє, що Україна була поінформована про зустріч заздалегідь. А також запевнили, що про мирні переговори між Україною та Росією мова не йшла.

"Він не веде жодних переговорів. Він не обговорює врегулювання війни в Україні", — стверджує Financial Times з посиланням на анонімне джерело в Білому домі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін перебуває у складній ситуації, а один з найбільших союзників президента РФ відвернувся від нього.

Також "Коментарі" писали про нових союзників для США, яких Джо Байден знайшов в Азії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини