Головна Новини Світ США Колишній президент США офіційно підтримав Гарріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній президент США офіційно підтримав Гарріс

Барак Обама офіційно висловив підтримку Камалі Гарріс напередодні президентських виборів у США

26 липня 2024, 13:21
Поділіться публікацією:

Барак Обама офіційно підтримав Камалу Гарріс як кандидата на президентські вибори. Він заявив, що готовий допомогти їй перемогти. Обама написав у Twitter, що Гарріс може стати чудовим президентом, і він вірить у її успіх.

Колишній президент США офіційно підтримав Гарріс

Обама підтримав висування кандидатури Харріс на пост президента США

Барак Обама, колишній президент США, активно включився до поточної передвиборчої кампанії, підтримавши Камалу Гарріс. У своєму твіті він повідомив, що разом із дружиною Мішель вони впевнені в успіху Гарріс на виборах. Обама вважає, що Харріс має всі якості, щоб бути хорошим президентом.                                       

Колишній президент США офіційно підтримав Гарріс - фото 2

Підтримка Обами може суттєво допомогти Гарріс, оскільки він має велику повагу серед виборців. Екс-президент заявив, що братиме активну участь у кампанії і допоможе Гарріс досягти успіху.

"Раніше цього тижня ми з Мішель зателефонували до нашого друга Камалі Гарріс. Ми сказали їй, що вважаємо, що з неї вийде фантастичний президент Сполучених Штатів, і що вона має нашу повну підтримку", — написав Обама.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віце-президент США Камала Гарріс офіційно оголосила про намір брати участь у президентських виборах. Про це вона повідомила сьогодні, 25 липня, через свою сторінку у соціальній мережі X.

Крім того, "Коментарі" писали, що згідно з прогнозами Polymarket Дональд Трамп має 65% шансів на перемогу на президентських виборах. Ці показники залишаються майже незмінними з моменту дебатів між Трампом та Байденом. А ось показники Байдена тоді різко впали із 35% до 15%. Polymarket оцінює шанси на перемогу Камали Гарріс на рівні 32%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини