Головна Новини Світ США Конфлікт через подарунки: в США чоловік стріляв у гостей на дні народження дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Конфлікт через подарунки: в США чоловік стріляв у гостей на дні народження дитини

Поранення отримали троє людей

21 вересня 2021, 12:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки чоловік стріляв у людей, які прийшли на день народження дитини. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Конфлікт через подарунки: в США чоловік стріляв у гостей на дні народження дитини

Стрілянина в США. Фото: El Paso Times.

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Пенсільванія. Повідомляється, що на дні народження дитини стався конфлікт через подарунків.

Спочатку учасники свята влаштували бійку, а потім правопорушник відкрив вогонь з дев'ятиміліметровий напівавтоматичного пістолета. Чоловік зробив кілька пострілів в друзів і родичів.

В результаті події були поранені троє людей, в тому числі і 16-річний підліток. Потерпілі були госпіталізовані прибулими на місце події медиками.

Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати підозрюваного. Відзначається, що він не чинив опору. На цей момент він поміщений під варту. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Вірджинія зловмисник відкрив вогонь в навчальному закладі. В результаті інциденту було поранено кілька людей. Поліціянти затримали підозрюваного в злочині. Потерпілі були доставлені в лікарню. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в курортній Затоці на очах у людей розстріляли власника кафе. У поліцію надійшов виклик від місцевих жителів, які заявили, що в одному з барів сталася стрілянина. Прибулі на місце подій правоохоронці виявлені бездиханне тіло 36-річного чоловіка. Через кілька годин підозрюваного вдалося затримати. При ньому було мисливську рушницю. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини