Головна Новини Світ США У США зловмисник стріляв у школі: є поранені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США зловмисник стріляв у школі: є поранені (ВІДЕО)

В результаті інциденту постраждали двоє людей

21 вересня 2021, 10:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки сталася стрілянина в навчальному закладі. Про це повідомляє видання WAVY.

У США зловмисник стріляв у школі: є поранені (ВІДЕО)

Стрілянина в американській школі. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Ньюпорт, що в штаті Вірджинія. Повідомляється, що озброєний зловмисник відкрив вогонь в старшій школі.

На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів. За допомогою місцевих жителів вони змогли затримати стрілка. В результаті інциденту постраждали двоє людей віком 17 років. Хлопцеві вистрілили в обличчя, а дівчині в ногу. Потерпілі були доставлені до медичного закладу.

Відзначається, що на цей момент їх життю нічого не загрожує.

Під час стрілянини учні були евакуйовані до тенісних кортів школи для того, щоб їх могли забрати батьки. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Мережі з'явилося повне відео розстрілу учнів в університеті Пермі. Внаслідок бійні загинули шестеро людей, ще 24 — госпіталізовані. На відео хлопець з рушницею ходить навчальними коридорами і з посмішкою вибирає тих, кого хоче застрелити. Стріляє в ровесників, що бліднуть від жаху і відчуття близької смерті. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі пенсіонер вбив себе петардою на мітингу. Літній чоловік підпалив петарду і поклав її собі в рот. В результаті події він отримав серйозні травми і був госпіталізований. Через серйозні поранення пенсіонер помер в стінах лікарні. За інформацією ЗМІ, правоохоронці знайшли при померлого прощального листа. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини