Головна Новини Світ США Конгрес США продовжив роботу на тиждень: що це означає для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгрес США продовжив роботу на тиждень: що це означає для України

Американські конгресмени підуть на канікули 21 грудня

13 грудня 2023, 20:28
Поділіться публікацією:

Конгрес США, який планував піти на різдвяні канікули 15 грудня, продовжить працювати до 21 грудня. Це означає, що американські конгресмени ще до Нового року можуть розглянути питання про виділення Україні військової допомоги на понад 60 мільярдів доларів. Про це у соціальній мережі написала народний депутат України Олександра Устинова, яка перебуває у США, передає портал "Коментарі".

Конгрес США продовжив роботу на тиждень: що це означає для України

Конгрес США продовжив роботу на тиждень. Фото з відкритих джерел

Як повідомила Олександра Устинова, 13 грудня сенаторам оголосили, що Конгрес США працюватиме до 21 замість 15 грудня. Таким чином, роботу Конгресу продовжили на тиждень.

"А отже, у нас є ще тиждень. Тож тримаємо кулачки, щоби домовилися (про надання Україні нового великого пакету військової допомоги – ред.). Схоже, демократи готові йти на поступки з огляду на те, що сенатора Мерфі, який був переговірником від демократів, відсторонили, і зараз переговори веде голова демократів у Сенаті сенатор Шумер", — написала Олександра Устинова.

За інформацією нардепа, після зустрічі з Володимиром Зеленським Джо Байден запропонував Демократичній партії піти на поступки республіканцям у питанні змін до міграційного законодавства, аби вони підтримали виділення військової допомоги Україні, Ізраїлю і Тайваню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час спільної пресконференції з Володимиром Зеленським Джо Байден пообіцяв й надалі допомагати Україні у війні проти Росії та похвалив американців за підтримку. На його слова звернули увагу американські ЗМІ та вказують, що у риториці Байдена відбулася зміна щодо допомоги Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини