Головна Новини Світ США Зустріч Зеленського та Байдена: ЗМІ звернули увагу на зміну слів президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Зеленського та Байдена: ЗМІ звернули увагу на зміну слів президента США

Президент США Джо Байден змінив риторику своїх слів щодо допомоги Україні.

13 грудня 2023, 14:30 comments1377
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський здійснив візит до США, де зустрівся з президентом Джо Байденом. Американські ЗМІ помітили, що Байден у своїй промові змінив риторику щодо допомоги Україні.

Зустріч Зеленського та Байдена: ЗМІ звернули увагу на зміну слів президента США

Володимир Зеленський та Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Під час спільної пресконференції з Володимиром Зеленським, Джо Байден пообіцяв й надалі допомагати Україні у війні проти Росії та похвалив американців за підтримку.

"Американський народ може і повинен бути неймовірно гордим… США продовжить постачати Україні важливу зброю та обладнання доти, поки зможе", — заявив Байден та додав, що США "хоче, щоб Україна виграла війну".

На ці слова звернули увагу американські ЗМІ та вказують, що у риториці Байдена відбулась зміна щодо допомоги Україні.

"Цей коментар показує тонку, але варту уваги зміну публічних повідомлень від президента, який раніше заявив, що США підтримуватимуть країну в захисті від російського вторгнення "стільки, скільки буде потрібно", — пише CNN.

Американське видання вказує, що такі слова Байдена показують більш прагматичний підхід президента США щодо майбутнього України. CNN пише, що ймовірно Конгрес США не зможе до кінця року прийняти рішення про пакет допомоги Україні, а допомога після президентських виборів у США у 2024 році є невизначеною у разі приходу до влади Дональда Трампа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джо Байден розповів, який "різдвяний подарунок" Конгрес США може зробити російському диктатору Володимиру Путіну.

Також "Коментарі" писали, чи може США змусити Росію піти на мирні переговори з Україною. У Кремлі відреагували на такі ідеї.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини