Головна Новини Світ США Конгрес США зацікавлений у допомозі Україні: експерт пояснив чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгрес США зацікавлений у допомозі Україні: експерт пояснив чому

Американські конгресмени змушені будуть продовжити допомогу Україні

30 березня 2024, 18:38
Поділіться публікацією:

В інвестуванні в Україну зацікавлена як Демократична, так і Республіканська партія США, а тому законопроєкт про продовження допомоги Україні буде ухвалений американським Конгресом, переконаний політичний і економічний експерт Валерій Клочок.

Конгрес США зацікавлений у допомозі Україні: експерт пояснив чому

Конгрес США досі не розглянув допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

Про досягнення двопартійної підтримки продовження американської допомоги, за словами Валерія Клочка, можуть свідчити нещодавні візити до України високопосадовців від демократів і республіканців.

"Через два дні після візиту республіканця Ліндсі Грема до України приїжджав радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван. Вони представляють різні партії, що засвідчує двопартійну підтримку допомоги для України", – зауважив він.

За словами експерта, Дональду Трампу вигідно, щоби Штати продовжили фінансування обороноздатності України, оскільки більша частина допомоги піде на американський ВПК, який в значній мірі афілійований з республіканцями.

Водночас, додав політолог, демократи будуть лобіювати інтереси свого бізнесу через спеціального представника США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, яка відповідає за вливання американських коштів в українську економіку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити продовження макрофінансової допомоги Україні, оскільки від неї залежить ситуація на полі бою. Президент заявив, що Україна "залишатиметься там, де є зараз на сході", якщо не отримуватиме постійну допомогу від США. Він пояснив, що ЗСУ можуть проводити обмежені наступальні операції, але для витіснення росіян з української території їм потрібно більше зброї.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Санкт-Петербурзі розпочалася масштабна операція з пошуку та депортації мігрантів. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на адвоката, який захищає іноземних громадян в місті. Як відомо, в Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями. На вулицях Москви поліція затримує майже всіх мігрантів, особливо якщо вони з паспортами Таджикистану. Мігрантів везуть у відділення, де перевіряють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 березня 2024, 19:35

Бандерівці нічому не вчаться і не аналізують бо нема чим. І не змінюються. Ним 33 роки нікчемні месії твердили, що без нацпам'яті немає майбутнього. Вони з цим гаслом і носились як з вишитою торбою. Поки інші розвивались. От і отримали майбутнє, в якому зникають. Ось і з цим твердженням, їм би подумати: що і їх ВПК (і не тільки) може отримати гроші за держзамовлення і самі результати залишаться у США. Тобто подвійна вигода замість однієї. Бо буде як зі снарядами від Чехії - надихаючої брехні багато, але жодного результату. Корумпована українська Вдача множить будь-які надії на 0! Дочекайтесь і кажіть тільки отримавши результат. Щоб потім не дивуватись: чому збудовані укріплення з закладеними в них 40% відкатів, не стримують ворога? Там пірамідки не тільки з дешевої сировини, а й меньшого розміру ніж у ворога - бо багато на відкати пішло. Ще б на Фюрера подивились, як він одні біди притягує.


Новини