Головна Новини Світ США Конгресмени США виставили вимогу не лише Байдену, а й Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгресмени США виставили вимогу не лише Байдену, а й Зеленському

Група республіканців поставила умови Байдену та Зеленському для подальшої підтримки України

1 листопада 2023, 14:10 comments1659
Поділіться публікацією:

Конгресмени від Республіканської партії готові докласти зусиль, щоб розблокувати виділення допомоги Україні, але тільки після того, як президенти Джо Байден та Володимир Зеленський нададуть Конгресу США стратегію української перемоги у війні проти Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у відкритому листі восьми республіканців Палати представників США.

Конгресмени США виставили вимогу не лише Байдену, а й Зеленському

Конгрес США. Фото з відкритих джерел

"Проста стратегія "ми з вами, поки не переможемо" чи "ми маємо перемогти" не є стратегією перемоги. Як Україна перемагає і скільки часу це займе? Ці оцінки не повинні бути точними, але ми повинні розуміти кінцеву мету та критерії виходу", — зазначають підписанти листи.

Республіканці висловлюють стурбованість щодо потенційної затримки критично важливого фінансування для Ізраїлю. Вони заявили, що переважна більшість конгресменів як у Палаті представників, так і в Сенаті підтримали розгляд окремого фінансування для Ізраїлю та України.

Вони наголосили, що Ізраїль та Україна мають перемогти, і "це зрозуміло". Проте, згідно з текстом, "американські платники податків втомилися фінансувати нескінченну безвихідну ситуацію в Україні без бачення перемог".

Республіканці заявили, що визначили 12 "розумних та раціональних умов", які необхідно виконати, перш ніж "хоч один долар буде відправлено до України".

Конгресмени вимагають, щоб президенти Джо Байден та Володимир Зеленський надали Конгресу США стратегію української перемоги.

Конгресмени очікують почути передбачувану ціну, пов'язану із виконанням стратегії виграшу. Вони вимагають, щоб президент Байден та голова Пентагону Ллойд Остін чітко інформували американський народ про стан війни в Україні, включаючи інформування про прогрес України на сьогодні, визначення причин нинішнього "глухого кута" та надання оновленої інформації про "весняний контрнаступ".

Вони хочуть почути, як американська зброя, яка прямує до України, допоможе виграти війну, а не просто продовжити її. Вони вимагають оцінки того, яка зброя не була відправлена, але могла змінити траєкторію війни досі.

Читайте на порталі "Коментарі" — що буде з допомогою України: які є варіанти розвитку подій у США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 листопада 2023, 14:31

Стратегія красти підійде? В Афганістані була стратегія? Україно треба терміново міняти всю тоді це буде стратегією. В нас мільйони армії корумпованих чиновників на 80% більше ніж потрібно, їх всіх треба скорочувати і на виробництво снарядів. Досить дурнів клеїти. На Росії змогли мобілізувати всю країну для перемоги там без вихідних у три зміни працюють і всюди працівники потрібні.


Новини