Головна Новини Світ США Конгресвумен з України пропонує відмовитися від допомоги біженцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгресвумен з України пропонує відмовитися від допомоги біженцям

Користувачі соціальних мереж уже встигли висловити свою думку щодо дії українки

18 квітня 2024, 21:49
Поділіться публікацією:

Конгресвумен від Республіканської партії США, колишня українка  Вікторія Спартц  пропонує поправку до законопроєкту про допомогу Україні. Вона  висловлює пропозицію, що потрібно  відмовитися від допомоги українським біженцям.

Конгресвумен з України пропонує відмовитися від допомоги біженцям

Вікторія Спартц (фото з відкритих джерел)

Про це згадується на сторінці Kareem Rifai у соціальній мережі Х (колишній твіттер). Під  повідомленням  вже є   чимало сердитих коментарів  щодо пропозиції Вікторії  Спарц.

"Поправка Вікторії Спарц до законопроєкту про допомогу Україні: скасувати надання допомоги дітям та сім’ям, допомогу біженцям", — говориться в повідомленні.

Зауважимо, що  сама Вікторія Спарц – уродженка  міста Носівка на Чернігівщині, хоч все її шкільне життя  минуло в місті Чернігів. До того ж вона сама  увесь час  приїздить  до батьків. 17 квітня по Чернігову  були завдані  ракетні  удари,  як наслідок,   загинули та  зазнали страждань городяни.   Але навіть удари по колись рідному місту  не впливають на рішення конгресвумен.

Тому користувачі в  соціальних мережах  активно висловлюють свої думки щодо такої активності американського політика. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чим республіканка обурила українцівМарджорі Тейлор Грін, конгресвумен з Джорджії, просить внести поправки в законопроект про допомогу Україні. Насправді, поправок багато і вони максимально безглузді. Наприклад, Марджорі Тейлор Грін пропонує, щоб Україні не давали гроші, поки вона не проведе вибори, які мають бути вільними і справедливими. Окрім того, Грін вважає, що кошти, які виділять Україні, не можуть бути використані, доки Україна не закриє всі біолабораторії та не надасть усі дані про такі лабораторії уряду Сполучених Штатів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор Тор

18 квітня 2024, 22:09

Та мізерна допомога, яку наша рідна влада дала ВПО,а ще й тепер і таку забрали у великої частини ВПО, мабуть дає привід думати іноземцям,що гроші йдуть не в той карман.Тому владі потрібно частіше дивитись в дзеркало і багао питань стануть зрозумілими і їм, а не тільки пересічним українцям,і іноземцям.


Новини