Головна Новини Світ США Конкурент Трампа та потенційний президент США приїде в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурент Трампа та потенційний президент США приїде в Україну

Потенційний кандидат в президенти та конкурент Дональда Трампа Майк Помпео планує відвідати Україну, щоб показати свою відмінність від інших республіканців.

29 березня 2023, 14:15 comments1451
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очікується, що колишній держсекретар США Майк Помпео прибуде в Україну 3 квітня, щоб показати свою підтримку українському народу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

Конкурент Трампа та потенційний президент США приїде в Україну

Майк Помпео та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Потенційний кандидат на вибори президента США, що відбудуться у 2024 році Майк Помпео планує відвідати Україну найближчими днями. Видання Politico посилається на два джерела, які вирі лишили не розголошувати своє ім'я через складність поїздки в країну, яка постійно обстрілюється російськими ракетами.

Ймовірна поїздка американського політика до України відбудеться 3 квітня, проте у цілях безпеки маршрут не розголошується. Також невідомо чи Майк Помпео зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

Politico стверджує, що таким кроком Майк Помпео планує показати свою прихильність до України, а також протиставити себе таким потенційним кандидатам у президенти США як Дональд Трамп та Рон Десантіс. Обидва політики висловили неоднозначні заяви щодо підтримки України у війні проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російське посольство в США різко відреагувало на заяви американських чиновників, які висловили про створення трибуналу для Російської Федерації щодо воєнних злочинів в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що у Сполучених Штатах говорять про умови мирних переговорів між Україною та Росією. Держсекретар США Ентоні Блінкен висловив, що мирна пропозиція президента України Володимира Зеленського могла б покласти край війні з Російською Федерацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.politico.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини