Конкурентка Трампа випустила передвиборчий ролик у якому назвала Путіна злом (ВІДЕО)

Кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі вкотре критикує президента Росії Володимира Путіна, а також його союзників.

Кандидатка в президенти від Республіканської партії та одна з головних конкурентів Трампа Ніккі Гейлі випустила другий передвиборчий ролик у якому критикує Росію та її союзників до яких відносить Китай, Іран та ХАМАС.

Губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі займає іншу позицію ніж колишній президент США Дональд Трамп. Гейлі прямо називає Росію на чолі з її президентом Володимиром Путіним злом, яке США має зупинити.

"Якщо виграє Росія, виграє Китай. Якщо ХАМАС переможе, то переможе Іран. І якщо зло досягне успіху, це піддасть ризику всіх нас. Американська сила не починає війни. Вона їх зупиняє", - говорить Ніккі Гейлі у передвиборчому відео.

Переглянути передвиборчий ролик кандидатки в президенти від Республіканської партії Ніккі Гейлі можна нижче:

Це вже не перші публічні заяви у яких Ніккі Гейлі критикує президента Росії Володимира Путіна. На третіх дебатах кандидатів в президенти від Республіканської партії Гейлі назвала Путіна "бандитом" через якого загинуло "півмільйона людей".

Згідно з загально національним опитуванням Гейлі посідає третє місце з результатом у 11,6% та відстає від Рона Десантіса на 1%. Попри це Дональд Трамп має перевагу над обома кандидатами на рівні 46-47%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що букмекери оцінили шанси Трампа та Байдена перемогти на президентських виборах у США.

Також "Коментарі" писали, що чинний президент США Джо Байден розкритикував кандидата в президенти Дональда Трампа заявивши про політичне насильство лідера республіканців.