Головна Новини Світ США Байден розкритикував Трампа: заявив про політичне насильство
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розкритикував Трампа: заявив про політичне насильство

Трамп розповів про свої перші "дикторські" рішення на посаді президента США. За такі слова його розкритикував чинний президент Джо Байден.

12 грудня 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден відреагував на обіцянку Дональда Трампа у разі перемоги на президентських виборах бути диктатором лише один день. За словами Байдена Трамп підтверджує, що він є загрозою для демократії у США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Байден розкритикував Трампа: заявив про політичне насильство

Президент США Джо Байден критикує Трампа. Фото з відкритих джерел

Байден намагається використати одіозні заяви Трампа проти нього, щоб збільшити власні шанси на перемогу на виборах президента. Цього разу Джо Байден прокоментував слова Трампа щодо диктаторства у разі перемоги на президентських виборах у США у 2024 році.

"Днями він сказав, що хоче бути диктатором лише один день, знищити державних службовців і цілий ряд інших речей. Він приймає політичне насильство замість того, щоб відкидати його", — критикує Байден Трампа та додає, що "ми не можемо допустити цього".

Нагадаємо, що Трамп розповів про рішення, які він ухвалить в перший день у якості президента. Дональд Трамп наголосив, що буде диктатором один день у який закриє кордони та буде ігнорувати кліматичні зміни. Крім того, Трамп неодноразово вказував на готовність протистояти тим, хто критикує його, зокрема судді та прокурори, які ведуть справи проти колишнього президента.

Натомість Трамп нещодавно висміяв заяву Байдена щодо участі у президентських виборах у США. 77-річний колишній президент США вважає, що 81-річний Байден старий для участі у президентських перегонах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що букмекери оцінили шанси на перемогу Трампа та Байдена на президентських виборах у США.

Також "Коментарі" писали, що у разі перемоги Дональда Трампа на президентських виборах, у Європі може утворитись нова країна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини