Головна Новини Світ США Конопляний бум: в США легалізували марихуану відразу в декількох штатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Конопляний бум: в США легалізували марихуану відразу в декількох штатах

У день виборів одразу в чотирьох штатах легалізували марихуану

4 листопада 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

Чотири штати проголосували за легалізацію марихуани як для рекреаційного, так і для медичного використання. Про це повідомляє ABC News.

Конопляний бум: в США легалізували марихуану відразу в декількох штатах

Фото: Марихуана. Eurointegration

Більшість жителів Нью-Джерсі й Аризони хочуть зробити рекреаційну марихуану законною. У Нью-Джерсі повинні прийняти закон, в якому детально опишуть, як штат буде реалізовувати нову політику. У Південній Дакоті виборці проголосували за легалізацію лише її медичного використання, а в Міссісіпі створили повноцінну медичну програму для боротьби з виснажливими станами за допомогою марихуани. Результати голосування в Монтані поки не підтверджені офіційно. Одинадцять інших штатів і округ Колумбія вже дозволили легальне вживання рекреаційної марихуани до дня виборів.

Нагадаємо, марихуана повністю легалізована тільки в Уругваї й Канаді, де можна вирощувати, зберігати й транспортувати її. У кількох країнах вона дозволена частково, наприклад в Нідерландах, Грузії, Аргентині та ін.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Нова Зеландія підтримала евтаназію і приєднається до кількох країн світу, які дозволяють лікарям переривати життя невиліковно хворих пацієнтів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини