Головна Новини Світ США Кремль буде не в захваті: Байден заявив, що відносини між США та Китаєм на "правильному шляху"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль буде не в захваті: Байден заявив, що відносини між США та Китаєм на "правильному шляху"

Глава Білого дому Байден поки "не відчуває, що було досягнуто прогресу від візиту Блінкена до Китаю.

20 червня 2023, 08:42 comments1287
Поділіться публікацією:

Відносини між Вашингтоном та Пекіном знаходяться на "правильному шляху". Водночас, офіційний візит держсекретаря Ентоні Блінкена до Китаю навряд чи може призвести до реального прогресу. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив президент США Джо Байден, пише "Reuters".

Кремль буде не в захваті: Байден заявив, що відносини між США та Китаєм на "правильному шляху"

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Глава Білого дому, відповідаючи на запитання журналістів про стосунки між Вашингтоном та Пекіном, відповів, що "тут ми на правильному шляху".

Що ж до візиту держсекретаря до Пекіна, то поки що Байден "не відчуває, що (прогрес) було досягнуто".

При цьому Байден не вважає марним візит Блінкена до Китаю. Джо Байдена вважає, що держсекретар США "проробив пекельну роботу".

Зазначимо, за повідомленнями, які з'явилися у ЗМІ за підсумками зустрічі Блінкена з владою КНР, Вашингтон і Пекін дійшли домовленості стабілізувати своє "суперництво", щоб воно не переросло у конфлікт. При цьому, як відзначають багато оглядачів, країни не змогли досягти серйозного прориву.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які очікування від візиту Блінкена до Пекіна – чи можна уникнути прямого зіткнення США і КНР. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально розібрали ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – мешканці Кремля все частіше виглядають як другосортні пропагандисти, які виплескують чергові порції фейків на голови глядачам-слухачам-читачам. Так, диктатор Володимир Путін, заїкаючись, заявив, що головком ЗСУ Валерій Залужний, якого розпропаганда вже неодноразово ховала, може перебувати за кордоном. А путінський рупор – Пєсков – запевняє, що "демілітаризація" України вже відбулася, на що іронічно відреагував глава українського МЗС Дмитро Кулеба. Про що говорять подібні заяви, які явно підривають і без того підірвану довіру до Кремля серед звичайних росіян? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини