Головна Новини Світ США Кремль грає на ненависті Трампа до України: як використовує у своїх цілях
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль грає на ненависті Трампа до України: як використовує у своїх цілях

У піар-замаху на Трампа видно не український, а російський слід

16 вересня 2024, 12:59
Поділіться публікацією:

З одного боку, регулярні замахи з мінімальними наслідками для кандидата в президенти США Дональда Трампа під час сумбурної виборчої кампанії президента США свідчать, що ці події стають головним засобом підтримки тонусу виборчої кампанії республіканців, вважає політолог Віктор Небоженко.

Кремль грає на ненависті Трампа до України: як використовує у своїх цілях

Дональд Трамп

За його словами, після невдалих дебатів з кандидатом демократів Камалою Гарріс і скандалом з Тейлор Свіфт Трампу потрібен якийсь імпульс або відволікаюча подія, щоб наздогнати кандидата від демократів.

Але, додає експерт, з іншого боку, враховуючи ненависть Трампа до України та латентну любов до путінської Росії, на відміну від першого замаху, важливо було залишити живим злочинця, який робив замах на життя Трампа, щоб виявити нібито "український слід".

"Хоча насправді в цьому черговому піар-замаху на Трампа чітко видно не "український слід", а "російський слід" Путіна. Кремль навіть більше за Трампа зацікавлений у "притягуванні за вуха" українську тему у виборчій кампанії. Кремль, як може, допомагає Трампу боротися з Гарріс, сподіваючись, що він у разі перемоги на виборах буде вдячним Путіну", — заявив Небоженко.

За його словами, тут важливо, щоб демократи під час виборчої кампанії не спокусилися використанням таких фокусів як піар-замах.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали , що російська пропаганда почала активно поширювати інформацію нібито про причетність України до замаху на кандидата у президенти США Дональда Трампа. Як вказує керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, Росія готується запустити низку конспірологічних теорій про "український слід".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини