Головна Новини Світ США Купався в озері: в США амеба виїла мозок маленької дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Купався в озері: в США амеба виїла мозок маленької дитини

Через ніс в мозок хлопчаки проникла амеба Ніглерія Фоулера

17 серпня 2021, 15:19
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки дитина загинула після купання в озері. Про це повідомляє видання ТСН.

Купався в озері: в США амеба виїла мозок маленької дитини

У США амеба вбила 7-річного хлопчика. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Техейма, що в штаті Каліфорнія. Повідомляється, що 7-річний хлопчик купався в озері та захворів на небезпечне захворювання. Він був доставлений в госпіталь у важкому стані.

За версією медиків, через ніс в мозок хлопчаки проникла амеба Ніглерія Фоулера. Після потрапляння в організм вона почала буквально виїдати головний орган людського тіла.

Врятувати дитину не вдалося. Через кілька днів він помер в стінах лікарні. Батьки загиблого відмовляються розмовляти з пресою після того, що сталося.

Для довідки: Неглерія Фоулера це вид одноклітинних еукаріотичних організмів. Він названий на честь першовідкривача захворювання   Малькольма Фаулера. Представники даного виду живуть в теплих водоймах (25-30 градусів за Цельсієм). Амеба здатна швидко розмножаться в мозку своєї жертви. Згодом у зараженої виникають крововиливи, некроз, первинний амебний менінгоенцефаліт.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Австралії загинула дитина після того, як на неї напала сорока. Повідомляється, що жінка з дитиною гуляли в одному з парків передмістя Брисбена. У якийсь момент на них напав розлючений птах. Щоб уберегти свою дочку, жінка взяла її на руки та почала ухилятися. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в США на жінку напав алігатор. Інцидент стався, коли доглядачка тераріуму розповідала відвідувачам про спосіб життя цих тварин. Вона зайшла до вольєра, і в цей момент хижак схопив її за руку і поволік у воду. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини