Курт Волкер розповів, як змінилося ставлення Трампа до України

Екс-представник Держдепу США по Україні вважає, що Трамп прогресує у розумінні України

45-й президент США Дональд Трамп "певним чином прогресує у розумінні України". Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив колишній спецпредставник Держдепу США щодо України у 2017-2019 роках Курт Волкер, пише "ЄП".

"Найбільш показовими щодо політики Трампа щодо України є його дії перед тим, як Конгрес схвалив закон про допомогу Україні. Тоді Трамп надав потужний політичний дах спікеру Палати представників Майку Джонсону, щоб той зробив це", – заявив Курт Волкер.

На його думку, колишній президент США вчинив так, бо зрозумів: якщо він цього не зробить, то коли стане президентом, успадкує "катастрофічні проблеми".

Читайте також на порталі "Коментарі" - чинний президент США Джо Байден ніколи не мав обіцяти Україні членства в НАТО. Своїми обіцянками він фактично підставив Україну, давши привід для розв'язання великої війни. Таку заяву в ефірі подкасту All In зробив колишній глава Білого дому та претендент на крісло президента США від Республіканської партії Дональд Трамп.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Сенаті США запропонували визнати Росію державою-спонсором тероризму через підписання угоди про партнерство між РФ та Північною Кореєю та поглиблення військової співпраці. Про це заявили сенатори від обох провідних партій Конгресу США, репрезентуючи відповідний законопроект.

Раніше "Коментарі" інформували – яке рішення ухвалять республіканці: ЗМІ дізналися, чи тепер висуватимуть Дональда Трампа у президенти.