Головна Новини Світ США 13-річна дівчинка за наказом матері поховала 4-річну сестру на задньому дворі
commentss НОВИНИ Всі новини

13-річна дівчинка за наказом матері поховала 4-річну сестру на задньому дворі

Жінка помістила тіло дитини в два чорних пластикових мішка для сміття і сховала в багажнику джипа

19 червня 2021, 04:35 comments1246
Поділіться публікацією:

У США 13-річна дівчинка за наказом матері власноруч поховала свою 4-річну сестру на задньому дворі будинку в місті Шарлотт. Про це з посиланням на поліцію округу Мекленбург повідомляє The Associated Press.

13-річна дівчинка за наказом матері поховала 4-річну сестру на задньому дворі

Жінку затримали (фото з відкритих джерел)

Померла дитина три дні була змушена стояти в пральні за те, що забруднила штани. Зрештою, знесилена Мігеллік впала і вдарилася головою. Її мати, 31-річна Малик Беннетт, зробила дочці штучне дихання, проте врятувати дівчинку не змогла.

Тоді жінка помістила тіло дитини у два чорних пластикових мішки для сміття і сховала в багажнику джипа. Через п'ять днів через нестерпний запах Беннетт купила лопату і, викопавши яму на задньому дворі свого будинку, змусила старшу дочку помістити тіло сестри в яму і засипати землею.

Жінку затримали та звинуватили у вбивстві першого ступеня, жорстоке поводження з дітьми, нанесенні тілесних ушкоджень та приховуванні смерті. З лютого 2020 року вона тричі потрапляла в поле зору правоохоронців за жорстоке поводження з дітьми. Справи досі знаходяться на розгляді.

Як повідомляли раніше, в торговому центрі Walmart в штаті Луїзіана сталося вбивство 15-річної дівчинки. Її вдарила ножем у серце 13-річна школярка. Так, за інформацією джерела, в магазині Walmart між двома школярками сталася сварка, яка переросла в бійку. Подруги нападниці вели прямий ефір в декількох соціальних мережах, знімаючи розбірки дівчаток. Потім 13-річна учасниця конфлікту завдала своїй опонентці удар ножем в область грудної клітини. Після того, що сталося, дівчина похвалилася на камеру тим, як точно вона вдарила суперницю в серце.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини