Головна Новини Світ США Крига скресла: спікер Палати представників зробив заяву про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Крига скресла: спікер Палати представників зробив заяву про допомогу Україні

Спікер Палати представників Майк Джонсон назвав допомогу Україні одним із пріоритетів для США

28 листопада 2023, 07:12 comments1637
Поділіться публікацією:

Допомога Україні є одним із пріоритетів для США. У тому, що Вашингтон виділить додаткове фінансування Києву, не варто навіть сумніватися. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив спікер Палати представників США Майк Джонсон, пише рейтингове видання "Politico".

Крига скресла: спікер Палати представників зробив заяву про допомогу Україні

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

"Я думаю, що все це збереться воєдино в найближчий день. Я впевнений і оптимістичний, що ми зможемо це зробити — довести це до кінця", — спрогнозував Майк Джонсон.

Спікер Палати представників додав, що є відчуття терміновості в отриманні допомоги як Ізраїлю, так і Україні, додавши, що серед членів Конгресу "ведеться багато вдумливих переговорів".

Також Джонсон заявив, що допомога Ізраїлю є головним пріоритетом для США і назвав допомогу Україні ще одним пріоритетом.

"Звичайно, ми не можемо дозволити Володимиру Путіну марширувати Європою, і ми розуміємо необхідність надання там (Ред. – Україні) допомоги", — підкреслив Джонсон.

Він пояснив, що якщо Україні потрібна додаткова допомога, яку більшість членів Конгресу вважають важливою, необхідно також працювати над зміною прикордонної політики США.

Нагадаємо, 1 жовтня Конгрес США ухвалив законопроект про тимчасовий бюджет. Він не включав нового фінансування допомоги Україні, оскільки таку ініціативу вирішили розглядати окремо.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чого не вистачає Україні для більш ефективної боротьби з агресором: що може статися на фронтах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США натякнули, що Україна може залишитись без допомоги: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини