Головна Новини Світ США Лідер без грошей. Політолог розповів, як Трамп хоче використати Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер без грошей. Політолог розповів, як Трамп хоче використати Маска

За даними ЗМІ нещодавно екс-президент Дональд Трамп провів зустріч із мільярдером Ілоном Маском. Очевидно, що мова йшла про гроші, відзначив в коментарі «24 каналу» політолог Володимир Фесенко

6 березня 2024, 18:57
Поділіться публікацією:

Як відзначив Володимир Фесенко, Дональд Трамп є лідером серед республіканців, щоби стати кандидатом в президенти США. Проте, говорить політолог, у нього проблеми із фінансами. Начебто традиційні спонсори республіканців не хочуть вкладатися в передвиборчу кампанію Трампа, оскільки не розуміють, яку політику він буде проводити, якщо стане президентом.

Лідер без грошей. Політолог розповів, як Трамп хоче використати Маска

Маск і Трамп

Саме тому, Трамп звернувся за допомогою до Маска, який неодноразово давав зрозуміти, що не підтримує політику чинного президента США Джо Байдена. Проте, як відзначає Фесенко, насправді між Трампом і Маском напружені стосунки. За його словами, так завжди буває між людьми, які думають, що саме вони є "зіркою першої величини" і не терплять конкуренції у цьому питанні.

"Відносини між цими двома людьми є неоднозначними. Вони просто не демонструють це на публіці",
- підкреслив Фесенко.

При цьому політолог додав, що крім грошей Трампа також цікавить доступ до соціальної мережі Х, якою володіє Маск.

Фесенко припустив, що зрештою Маск таки буде підтримувати Трампа на виборах.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп зустрівся з кількома мільярдерами, серед яких був присутній і Ілон Маск. На зустрічі начебто обговорювали фінансування передвиборчої кампанії Трампа. Наразі невідомо, чи погодилися американські бізнесмени вкластися у Трампа і його кампанію.

При цьому відомо, що насправді Маску близькі ідеї Трампа. Наприклад, він нещодавно розкритикував Джо Байдена за те, що він тільки імітує бажання вирішити проблему з мігрантами. Також він говорив про те, що є зміст розпустити НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Украина

6 березня 2024, 20:31

дональд трамп зто выкормишь КГБ бучучи еще студентом когда это молоая нечесть приезжала до мосвы будучи студентом колледжа это чудовище загербовало спец.службы рашки и по сей денб его финансирует рашка .


Новини