Головна Новини Світ США Лікар Байдена назвав його хвороби і повідомив, чи він може виконувати обов’язки президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар Байдена назвав його хвороби і повідомив, чи він може виконувати обов’язки президента

Лікар американського президента Джо Байдена Кевін О’Коннор вважає, що попри всі хвороби, які має 81-річний президент, він і надалі може виконувати свої посадові обов’язки, повідомляє CNN. Він підкреслив, що Байден себе почуває добре

29 лютого 2024, 11:57 comments1026
Поділіться публікацією:

Джо Байден пройшов медогляд, після якого його лікар відверто пояснив стан здоров’я президента та розповів про його хвороби. Зокрема, за його словами, у президента США, дійсно, скута хода. Проте, каже лікар, це пов’язано із "зношеністю" його хребта. При цьому лікар додав, що у Байдена є артритні зміни. За його словам, їх оцінюють від помірних до важких. Проте, як підкреслив ОКоннер, президент наразі не потребує якогось специфічного лікування. Хоча, воно може знадобитися, якщо буде спостерігатися значне стиснення нервових корінців.

Лікар Байдена назвав його хвороби і повідомив, чи він може виконувати обов’язки президента

Джо Байден

Також, за словами лікаря Байдена, президенту призначене лікування від порушення серцевого ритму. Хоча, він стверджує, що Байден не відчуває жодних симптомів цієї хвороби. Окрім того, О’Коннер розповів, що американський президент має відчуття дискомфорту в горлі після вживання їжі та скаржиться на печію та апное під час сну.

При цьому, ОКоннер вважає, що в цілому зі здоров’ям Байдена все добре. Медогляд не виявив жодних нових проблем зі здоров’ям президента.

"Він як і раніше придатний до служби й повністю виконує всі свої обов'язки без будь-яких винятків або послаблень", 
― сказав О'Коннор.

Лікар президента додав, що з його медичною картою ознайомилися також і інші лікарі, які там само вважають, що Байден і надалі може виконувати свої обов’язки на посаді очільника США.

Нагадаємо, в Сполучених Штатах деякі політики та чиновники засумнівалися в тому, що Джо Байден може і далі виконувати обов’язки президента. Зокрема, спецпрокурор написав у звіті про проблеми з пам’яттю у Байдена. За його інформацією, начебто американський президент зберігає секретні документи у гаражі його приватної резиденції.

Байден відреагував на такі звинувачення емоційно і під час одного зі своїх виступів заявив, що він абсолютно чітко розуміє, що робить.

Разом з тим, критики американського президента підкреслюють, що попри заяви лікарів, у того все ж є проблеми з пам’яттю. Наприклад, він говорив, що провів зустріч з екс-президентом Франції Франсуа Міттераном, хоча той помер ще у 1996 році.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Джо Байден намагається знайти компроміс із Конгресом заради виділення фінансової допомоги Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини