Головна Новини Світ США Лікар Марадони звинувачений у вбивстві: поліція обшукала його квартиру
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар Марадони звинувачений у вбивстві: поліція обшукала його квартиру

В рамках розслідування поліція провела обшуки в будинку і робочому кабінеті лікаря

29 листопада 2020, 20:39
Поділіться публікацією:

Прокуратура Аргентини висунула звинувачення у справі про смерть футболіста Дієго Марадони його особистому лікарю, 39-річному Леопольдо Луці.

Лікар Марадони звинувачений у вбивстві: поліція обшукала його квартиру

Футболист Диего Марадона

В рамках розслідування поліція провела обшуки в будинку і робочому кабінеті лікаря, були вилучені мобільні телефони, комп'ютери та медична документація, в тому числі історія хвороби Марадони. Лікар підозрюється в ненавмисному вбивстві, ненаданні допомоги й залишення хворого без нагляду. Розслідування почали після свідчень дочки Марадони, яка засумнівалася в діях і кваліфікації Луці.

Марадона був похований в четвер на приватній церемонії, де були присутні всього два десятки людей. Він помер від серцевого нападу в будинку за межами Буенос-Айреса, де відновлювався після операції на мозку 3 листопада. Він страждав від цілого ряду медичних проблем, деякі з яких були пов'язані із зловживанням наркотиками та алкоголем

Раніше "Коментарі" повідомляли, що француз Ромен Грожан (Хаас) зазнав страшну аварію на першому колі Гран-прі Бахрейну Формули-1 в неділю і дивом вижив, отримавши лише "незначні опіки". Незабаром після старту машина Грожана зійшла з траси через зіткнення з росіянином. Шасі було розрізано навпіл і миттєво загорілося, але 34-річному пілотові вдалося вибратися з кабіни й піти від пожежі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини