Головна Новини Світ США Маск розповів, чи отримає від нього Трам гроші на кампанію
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск розповів, чи отримає від нього Трам гроші на кампанію

Мільярдер Ілон Маск у своїй мережі Х прокоментував чутки про те, що він може пожертвувати екс-президенту Дональду Трампу гроші на його кампанію

6 березня 2024, 20:07
Поділіться публікацією:

Як повідомив Ілон Маск, він вирішив внести ясність у питання фінансової співпраці з республіканцем Дональдом Трампом.

Маск розповів, чи отримає від нього Трам гроші на кампанію

Ілон Маск

Як підкреслив мільярдер, він не жертвує гроші жодному із кандидатів у президенти США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що кілька днів тому ймовірний кандидат на посаду президента від Республіканської партії Дональд Трамп зустрівся із кількома бізнесменами, серед яких був і Ілон Маск. За даними журналістів, на цій зустрічі обговорювалося питання фінансування кампанії республіканця.

Окрім того, стало відомо, що у Трампа начебто є фінансові труднощі. Говорять, що традиційні спонсори республіканців відмовляються від того, щоби вкладатися у перемогу Трампа, оскільки вони не розуміють, яку політику той проводитиме, якщо переможе і стане президентом Сполучених Штатів.

На тлі таких відмов Трамп начебто почав шукати нових спонсорів. Говорять, що саме тому він звернувся за допомогою до Маска, оскільки той неодноразово давав зрозуміти, що не підтримує політику чинного президента США Джо Байдена. Зокрема, він його критикував із приводу вирішення міграційної кризи. Маск говорив, що президент США начебто тільки імітує бажання щось вирішити.

Разом з тим, політолог Володимир Фесенко підкреслив, що насправді між Трампом і Маском напружені стосунки, просто вони цього не демонструють на публіці. За його словами, у цьому немає нічого дивного, адже що Трамп, що Маск позиціонують себе, як зірок першої величини і не терплять у цьому питанні конкуренції. Разом з тим, експерт додав, що ймовірно Трампу від Маска потрібні не тільки гроші, а і доступ до соціальної мережі Х, що є важливим в контексті передвиборчої кампанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 березня 2024, 20:20

Очікувано! Тобто твердження шахрайської нацисткої пропаганди юдейців - хибні. Ще одне дно пробито безсовісними кошерними розкрадачами. Четверте чи п'яте за день. На гроші, які отримують кошерні геббельсовці можна було утримувати ціле конструкторське бюро яке б вже давно розробило балістичну ракету і запустило б її у виробництво.


Новини