Головна Новини Світ США Масштабна автокатастрофа в Техасі - зіткнення більше сотні машин. Є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна автокатастрофа в Техасі - зіткнення більше сотні машин. Є жертви

В результаті події госпіталізовано 36 осіб з різним ступенем травм

12 лютого 2021, 05:11
Поділіться публікацією:

Ожеледь привів до масштабного зіткнення на трасі поблизу Техасу. Рятувальники повідомляють про десятки постраждалих. Понад 5 людей загинули.

Масштабна автокатастрофа в Техасі - зіткнення більше сотні машин. Є жертви

Автокатастрофа в Техасі - фото з відкритих джерел

Обмороження магістралі через що пройшов напередодні крижаного дощу привело до втрати керування автомобілями на швидкісній трасі, повідомляє NBC News. Багато людей виявилися заблокованими в своїх авто, що ускладнило роботу рятувальників і ускладнило надання екстреної допомоги постраждалим. На цей час рух на автобані заблоковано, в зону катастрофи направлені кращі команди рятувальників.

"Рятувальникам доводилося використовувати" щелепи життя ", щоб розрізати пом'яті автомобілі і витягувати заблокованих там людей" — йдеться в повідомленні Департаменту пожежної охорони Форт-Уерта.

36 людей госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, в місті Гуаратубе, що в бразильському штаті Парана, сталася страшна автокатастрофа, в результаті якої загинула 21 людина. Серед померлих також є і діти.

Так, вранці 25 січня, під час поїздки автобус раптово врізався у відбійник і злетів у кювет. Як повідомив батальйон повітряних операцій військової поліції, всього в автобусі було 52 пасажири і 2 водії. В результаті події загинула 21 людина і ще 33 постраждали. Відомо, що серед померлих є п'ять підлітків і одна дитина. Семеро з постраждалих на цей час знаходяться у важкому стані. З місця події усіх постраждалих доставили в госпіталі в населених пунктах Жоінвілль і Курітіба. За даними Федеральної дорожньої поліції, аварія сталася на 668 км на ділянці, відомій як Курва-да-Санта.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини