Головна Новини Світ США Меланія Трамп прощається з Білим домом: які традиції порушила перша леді (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Меланія Трамп прощається з Білим домом: які традиції порушила перша леді (Фото)

Меланія Трамп формально не передала посаду першої леді Джилл Байден

19 січня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні перша леді США Меланія Трамп прощається зі своєю посадою та Білим домом. Вона вже опублікувала прощальне звернення у своєму Твіттері.

Меланія Трамп прощається з Білим домом: які традиції порушила перша леді (Фото)

Меланія Трамп не передала посаду першої леді Джилл Байден. Фото: 24 канал

На відео дружина президента США закликає американців стати одним цілим та знайти те, що їх об'єднує. Також жінка повідомила, що їй було за честь "представляти американський народ за кордоном" .

.

Наступною першою леді повинна стати Джилл Байден. За традицією Меланія повинна передати їй владу над Білим домом. Для цього впливові жінки мають зустрітися та прогулятися садом, поспілкуватися та випити разом чаю. Проте, як повідомляє американський ресурс CNN такої зустрічі не сталося. Меланія відмовилася запрошувати Джилл на зустріч.

Це перший випадок за історію США, коли традиція була порушена. У свій час Мішель Обама запросила Меланію Трамп аби довірити їй посаду першої леді. Відповідно Мішель також отримала благословення під час подібної зустрічі з Лорою Буш.

Меланія Трамп прощається з Білим домом: які традиції порушила перша леді (Фото) - фото 2
Меланія Трамп прощається з Білим домом: які традиції порушила перша леді (Фото) - фото 3
Меланія Трамп прощається з Білим домом: які традиції порушила перша леді (Фото) - фото 4

Поки невідомо, чому Меланія відмовилася продовжувати багаторічний звичай.

Нагадаємо, що майбутня перша леді Джилл Байден настільки скромна, що більшість навіть не знає її історії та вчинків, які, безперечно, заслуговують на увагу. Жінка працює викладачем, займається благодійністю та допомагає хворим у психіатричних лікарням. Подробиці про цю особистість можете прочитати у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає, що Дональд Трамп  залишить кабінет Білого дому до передачі повноважень Джо Байдену. Він також порушив традицію, коли глав овального кабінету формально передають один одному повноваження. Окрім того, Трамп уже оголосив, що відмовляється бути присутнім у Вашингтоні під час церемонії прийняття присяги наступним президентом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини