Головна Новини Світ США Трамп покине Білий дім до передачі повноважень Байдену - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп покине Білий дім до передачі повноважень Байдену - ЗМІ

Дональд Трамп уже оголосив, що відмовляється бути присутньою в Вашингтоні під час церемонії прийняття присяги наступним президентом

15 січня 2021, 21:05
Поділіться публікацією:

Глава овального кабінету Дональд Трамп планує залишити кабінети Білого дому до передачі повноважень Джо Байдена.

Трамп покине Білий дім до передачі повноважень Байдену - ЗМІ

Дональд Трамп Фото: pravda.com.ua

Про це повідомило американське інформагентство AP з посиланням на джерело.

"Президент Дональд Трамп покине Вашингтон вранці в наступну середу, перед інавгурацією новообраного президента Джо Байдена", — йдеться в повідомленні.

Трамп вирішив порушити ще одну традицію, коли глав овального кабінету формально передають один одному повноваження.

Трамп уже оголосив, що відмовляється бути присутньою в Вашингтоні під час церемонії прийняття присяги наступним президентом.

Замість Трампа на інавгурації буде присутній віце-президент Майк Пенс. Дональд Трамп 3 листопада минулого року програв президентські вибори в США. Після цього він неодноразово заявляв, що у нього вкрали перемогу.

Нагадаємо, Джо Байден вважає, що у верхній палаті Конгресу США не повинні відкладати розгляд питання про імпічмент Дональда Трампа. "Я сподіваюся, що керівництво Сенату знайде спосіб впоратися зі своїми конституційними обов'язками щодо імпічменту, одночасно працюючи над іншими невідкладними справами цієї країни", — сказав він. За його словами, Америка також залишається у владі смертельного вірусу і нестабільної економіки. Відзначимо, що 45-й президент Америки дотепер ще президент, тому що за імпічмент ще повинен проголосувати Сенат, а ось чи збереться він для цього і коли — ще питання. Крім того, Джо Байден висловив надію на те, що процедура імпічменту, запущена в відношенні республіканця Дональда Трампа, не вплине на терміни затвердження в Конгресі США глав відомств в новій адміністрації.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sex

16 січня 2021, 02:36

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини