Головна Новини Світ США Мелоні розповіла, чого очікує від перемоги Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Мелоні розповіла, чого очікує від перемоги Трампа

В Італії не вважають, що після можливої перемоги Трампа зовнішня політика США зазнає радикальних змін

20 липня 2024, 17:27
Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Італії Джорджія Мелоні заявила, що не очікує принципових змін в італійсько-американських відносинах після президентських виборів у США.

Мелоні розповіла, чого очікує від перемоги Трампа

Трамп – фаворит президентських виборів. Фото з відкритих джерел

За словами Мелоні, що група "Європейські консерватори та реформісти", яку вона очолює у Європейському парламенті, близька до Республіканської партії США.

"Це не завадило мені дуже добре працювати з адміністрацією Байдена. Я продовжуватиму цю співпрацю, якщо Байдена переоберуть. І так само добре співпрацюватиму з новою адміністрацією Трампа", – сказала Джорджія Мелоні.

Вона не вважає, що співпраця між двома країнами може зазнати відчутних змін зі зміною влади в одній із них.

"Коли Конте (колишній прем’єр-міністр Італії, – ред.) був в уряді, а Трамп був президентом у США, я не думаю, що були якісь проблеми. Навпаки, нас вважають надійними, стабільними, цінними. Це єдине, що важливо", – підсумувала прем’єр-міністр Італії.

Як відомо, європейські країни почали готуватися до можливого приходу Дональда Трампа до влади, зважаючи на його заяви, що Європа витрачає значно менше на оборону, ніж США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат Дональда Трампа у віце-президенти Джей Ді Венс натякнув, що у разі зняття президента США Джо Байдена з виборів у Трампа планують вимагати його дострокової відставки. Джей Ді Венс на тлі чуток про те, що президент США Джо Байден може відмовитися від участі у виборах під наростаючим тиском однопартійців, заявив, що з тих же міркувань слід порушувати питання про здатність Джо Байдена далі виконувати обов'язки президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини