Головна Новини Світ США У Трампа не хочуть чекати до листопада: який ультиматум вставили, у разі зняття Байдена з виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа не хочуть чекати до листопада: який ультиматум вставили, у разі зняття Байдена з виборів

У штабі Трампа можуть вимагати, щоб Байден залишив свою посаду вже зараз

20 липня 2024, 12:37 comments5041
Поділіться публікацією:

Кандидат Дональда Трампа у віце-президенти Джей Ді Венс натякнув, що у разі зняття президента США Джо Байдена з виборів у Трампа планують вимагати його дострокової відставки. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідну заяву Джей Ді Венс зробив у себе в соцмережі Х.

У Трампа не хочуть чекати до листопада: який ультиматум вставили, у разі зняття Байдена з виборів

Джей Ді Венс. Фото: з відкритих джерел

Джей Ді Венс на тлі чуток про те, що президент США Джо Байден може відмовитися від участі у виборах під наростаючим тиском однопартійців, заявив, що з тих же міркувань слід порушувати питання про здатність Джо Байдена далі виконувати обов'язки президента.

"Якщо когнітивні функції Джо Байдена не дозволяють йому балотуватися для переобрання, тоді вони явно не дозволяють йому і залишатися Верховним Головнокомандувачем. Як може хтось із демократів, які підштовхують його до зняття з виборів, щиро стверджуватиме, що він має далі залишатися президентом?", — заявив Ді Венс.

Як відомо, останніми днями американські ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що Байден під тиском однопартійців нібито починає схилятися до того, щоб зняти свою кандидатуру, а в команді, яка займається його кампанією, вже планують дії у разі вирішення знятися з виборів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — союзники віце-президента Камали Харріс почали залучати донорів-демократів для надання їй фінансової підтримки на випадок зняття президента Джо Байдена з перегонів у 2024 році. Про це повідомляє рейтингове видання Politico.

Джерела видання зазначають, що одна з донорських радників Демократичної партії розпочала збір пожертв від жінок-донорів на підтримку Харріс. А одна із жіночих політичних організацій почала спілкуватися зі своєю донорською базою, щоб забезпечити початкову хвилю внесків на потенційну кампанію кандидата.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ повідомили, що Байден оцінює шанси Харріс на його посаду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини