Головна Новини Світ США Молодший син Трампа вчиться в приватній школі у Флориді
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодший син Трампа вчиться в приватній школі у Флориді

Після того як сім'я Трампів залишила Білий дім в січні, хлопець навчався дистанційно

22 серпня 2021, 20:18
Поділіться публікацією:

Молодший син Дональда і Меланії Трамп, 15-річний Баррон, вчитися в приватній школі в Оксбрідзькій академії в штаті Флорида. Після того, як сім'я залишила Білий дім в січні, хлопець навчався дистанційно. Про це повідомляє видання People.

Молодший син Трампа вчиться в приватній школі у Флориді

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

"Ми з нетерпінням чекаємо, що будемо вітати його в нашій школі і співтоваристві", — сказав директор школи Скотт Зігфрід.

Прессекретар Трампа підтвердив інформацію.

Директор Oxbridge Academy поділився, що це перший випадок в його практиці, коли доведеться мати справу з представниками Секретної служби, які повинні охороняти Баррона. Oxbridge Academy розташована в окрузі Палм-Біч (штат Флорида). Приватна школа працює з 2011 року. Засновником був мільярдер Вільям Кох. Його брати — Чарльз і Девід Кох — одні з найщедріших донорів Республіканської партії і кампанії Трампа. На сайті Oxbridge Academy є інформація про вартість навчання. Це 34,8 тисячі доларів на рік.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що вирішив взяти участь в подачі колективного позову до суду проти компаній Twitter, Facebook і Google, які заборонили йому доступ після захоплення Конгресу США його прихильниками 6 січня. Про що свідчить це протистояння і до чого може привести? Політолог-американист Владислав Фарапонов звертає увагу, що в останні роки стало нормою звертатися в суди на соцмережі та різного роду платформи, ображатися на їх політику. "І Трамп, в принципі, на думку його прихильників, має на це право, — зазначає Владислав Фарапонов. — Звичайно, це дія спрямована на підтримку медійної уваги до себе. І це — частина стратегії, очевидно. Так що нічого несподівано тут немає".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини